Curling

Nokian Urheilijat kutsuu mukaan curlingista kiinnostuneita henkilöitä. 

Harjoitushallin radat mahdollistavat harrastamisen aloittamisen Nokian Urheilijoiden jääurheilutoiminnan yhteydessä. Kakkoshallin kahdelle radalle pelaajia mahtuu kerralla max. 16. Varusteet ohjatussa tapahtumassa saa lainaksi seuralta ja yhteistyökumppaneilta. Täytä alla oleva kaavake mikäli kiinnostuit toiminnasta.

Keväällä 2022 järjestetään kaupungin kanssa yleiset ja kaikille avoimet curlingvuorot "Curling tutuksi". Näihin vuoroihin ei oteta ennakkoilmoittautumisia ja jääaikaa jaetaan väkimäärän mukaan. Edelliset vuorot olivat talvilomaviikolla. Tätä toimintaa jatketaan loppukeväästä 2022. Tulevista vuoroista ilmoitetaan näillä sivuilla, kun ne saadaan sovitettua jäähallin muihin aikatauluihin.

Loppukevään tietyillä erikseen ilmoitettavilla vuoroilla on tarkoitus järjestää myös erillinen curlingkoulu aloittelijoiden vuoron ohella. Curlingkoulu on tarkoitettu aikuisille ja yli 13v aloittelijoille, jotka haluavat syventää tietojaan ja harjoitella lajia harrastuksenomaisesti, tai jopa tavoitteellisesti. Kurssilla käydään läpi pelaamisen perusteita niin käytännön kuin taktiikan kautta.

Curling-opastusta järjestetään haluttaessa myös muihin aikoihin, mikäli hallilla on vapaata aikaa (tieto löytyy hallin varauskalenterista). Ryhmille tiedoksi, että halliyhtiön veloittamaan jäävuoron hintaan lisätään ratojen valmisteluun menevä aika sekä varustelainakulut. Lisäksi koululaisliikuntaa tuetaan liikuntatunneilla.

Lisätietoja nouringette.arto@gmail.com tai alla olevan lomakkeen kautta.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.